Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Van id naar 2, 3 of 4d

Een idee blijft een idee
totdat je het vorm geeft

Ontwerp, restyling en/of dtp

Een idee blijft een idee totdat je het vorm geeft.


Grafisch vormgeven is een heel breed begrip; het kan gaan om een enkele pagina zoals een flyer, advertentie, visitekaartjes, briefpapier. Maar ook complete magazines, boeken kunnen in 2d vorm gegoten worden.

Dit kan op basis van een nieuw ontwerp of reeds bestaande uitingen. Naast de traditioneel gedrukte vorm, kunnen deze uitingen ook digitaal vervaardigd worden; voor plaatsing online of versturen per e-mail.

Technischer wordt het in 3d; bijv. bij een verpakking of spel. Het moet aan nog meer zijden kloppen en aan specifieke eisen voldoen; een samenspel van alle zijden die op elkaar aansluiten. Verpakkingen; vaak in 1 lijn door gezet of juist eyecatchers op zich. 
Elke verpakking heeft zijn eigen specificaties en wettelijke bepalingen vanuit de specifieke branche.

 

Heeft u zelf een bedrijf binnen de grafische branche. Dan zijn er waarschijnlijk rustige momenten, maar ook zeer zeker drukke piekmomenten. Om de werkdruk te verminderen is het misschien wel eens een goed idee om zo nu en dan extern hulp in te schakelen; zodat DrukWerk geen WerkDruk wordt

 De werkzaamheden kunnen op afstand verzorgd worden. Vergt een project soms wat meer overleg door de dag heen, dan kan katjas nl ook binnen uw bedrijf plaats nemen; als het ware 4d dus.

 

>> Vraag meer informatie aan of  maak een afspraak  of  >> Bekijk katjas Portfolio